Wysłany: 8 Czerwiec 2010, 18:22 Najlepsza KOLEKCJA GATUNKOWA na okladkomaniacy.pl
-------------------------------------PODGLĄD PROJEKTU ---------------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------PODGLĄD PROJEKTU ----------------------------------------------------PODGLĄD PROJEKTU----------------------------
----------------------------------------PODGLĄD PROJEKTU ----------------------------------------------------PODGLĄD PROJEKTU----------------------------
* Głosowanie trwać będzie do dnia 20.06.2010 do godziny 20.00.
* Każdy user może oddać 3 głosy - jednak robi to w trakcie jednego głosowania.
* Ze względu na rangę konkursu - wyniki głosowania są jawne.
ZAPRASZAM WSZYSTKICH DO GŁOSOWANIA I KOMENTOWANIA PRAC KONKURSOWYCH.
No nareszcie coś się ruszyło z konkursem ja zagłosowałem na dwie kolekcje ale nie zdradzę szczegółów , lecz powiem że wszystkie są rewelacyjne i zasługują jak najbardziej na wyróżnienie. Gratuluje wszystkim ich twórcom.
Wszystkie kolekcje są świetne i gdybym ja był jurorem dałbym każdemu swój głos. Ale niestety mogłem oddać tylko trzy i przyznam że miałem nie lada problem jak pogodzić moje sumienie by wilk był i owca również.
No to ja " powiem " tak - kolekcje wszystkie są super, ale swój głos oddałem na " animowana kolekcje " bo jej wygląd szczególnie przypadł mi do gustu i nie chodzi tu o to ze zawiera ona tak liczne tytuły. Chodzi o to ze zazwyczaj okładki do bajek są robione w tradycyjny i dość schematyczny sposób, a ta kolekcja przyciąga nie tylko najmłodszych " zjadaczy " filmów animowanych, ale również tych starszych moim zdaniem - ot i powód
Niemniej jednak wszystkie prace są naprawdę dobre i cieszy mnie fakt ze posiadam je na swojej półce
Trudno było wybrać bo wszystkie Kolekcje są świetne ale trzy głosy oddane po wielu trudach i mękach nad wyborem
PS. Fajny pomysł z tym konkursem Daniel, więcej takich
Chcę zaprotestować przeciwko ilościowemu "obrerżnięciu" okładeczek Bety.
Chłopy mają pełnię swoich produkcji, a nasza kochana Bety, w której okładki ja sam oprawiłem ponad 70 sztuk pudełek wygląda skromnie, nie mówiąc marnie.
Całe nasze jedyne, że Sejm RP dzisiaj wybierze Rzecznika Praw Obywatelskich (kobitka), więc będę musiał zaskarżyć stronkę o seksizm lub o poniżanie kobiet.
No i co na to nasz szanowny BOSS - Dany26. Chyba trzeba będzie przyznać jakieś punkty korygujące niesprawiedliwość chłopsko-damską.
PS. Mam nadzieję, że moja upierdliwość będzie dobrze zrozumiana wśród "czytaczy" naszego forum i nie rozpęta burzy komentarzy. Oby tak było. A dla Bety wielki szacunek!
Ostatnio zmieniony przez piobaks 10 Czerwiec 2010, 14:44, w całości zmieniany 1 raz
Racją jest, że miniatura okładek Bety nie przedstawia całej kolekcji. Jak sam powiedziałeś jest w niej około 70 tytułów, więc naprawdę ciężko jest zrobić jedną miniaturę całości.
Dlatego też pod każdą miniaturą dodałem odnośnik do pełnej wersji każdej z kolekcji, żeby każdy user mógł dokładnie obejrzeć okładki i podjąć odpowiednią decyzję na którą z prac ma zagłosować.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum