świetne okładki Deimos, tylko mam jedną prośbę mógłbyś zrobić 2 wersje w której by było GT odrazu po Z, nie było by filmów. Pytam się ponieważ nie mam filmów, mógłbyś ?
Jeśli chodzi o GT. Nie ma sensu żebym uploadował następną wersję okładek, dlatego też w tym poście jest zestawik zrób to sam Dziki któremu samodzielnie można przemienić grzbiet.
Ostatnio zmieniony przez DeimoS 26 Maj 2009, 17:28, w całości zmieniany 1 raz
Widzimy połączenie serii Z z Filmami Kinowymi i serią GT, wg mnie jest to wielki błąd gdyż seria GT nie została stworzona przez znanego wszystkim fanom DB Akire Toriyame lecz fanów, więc moje zdanie jest takie że okładki powinny być oddzielne.
P.S.
Praca bardzo ładna, pozdrawiam.
P.S.
A skoro już są dodane do serii Z filmy pełnometrażowe, mogłyby być ułożone kolejno jak to sie działo, że pierwsze filmy gdzieś na początku jak songo był młody i songohan był malutki nastepnie kolejne gdzieś wstawione. )
DeimoS mam nadzieje ze nie bedziesz się złościł, ale takie poprostu jest moje zdanie.
Oczywiście OKŁADKI REWELACJA!
P.S.
Znalazłem literówke w 24 okładce, opisie ostatniego filmu.
zamiast "życie na ŻMIE przestanie istnieć.." powinno byc na ZIEMI;p
Pozdrawiam!
A własnie DeimoS, czy mógłbys ten grzbiet wysłać mi na maila tylko PSD?
Byłbym bardzo wdzięczny. ->> kubackidarek@gmail.com
Ostatnio zmieniony przez DaruS90 26 Maj 2009, 19:29, w całości zmieniany 3 razy
Widzimy połączenie serii Z z Filmami Kinowymi i serią GT, wg mnie jest to wielki błąd gdyż seria GT nie została stworzona przez znanego wszystkim fanom DB Akire Toriyame lecz fanów, więc moje zdanie jest takie że okładki powinny być oddzielne.
P.S.
Praca bardzo ładna, pozdrawiam.
P.S.
A skoro już są dodane do serii Z filmy pełnometrażowe, mogłyby być ułożone kolejno jak to sie działo, że pierwsze filmy gdzieś na początku jak songo był młody i songohan był malutki nastepnie kolejne gdzieś wstawione. )
DeimoS mam nadzieje ze nie bedziesz się złościł, ale takie poprostu jest moje zdanie.
Oczywiście OKŁADKI REWELACJA!
P.S.
Znalazłem literówke w 24 okładce, opisie ostatniego filmu.
zamiast "życie na ŻMIE przestanie istnieć.." powinno byc na ZIEMI;p
Pozdrawiam!
A własnie DeimoS, czy mógłbys ten grzbiet wysłać mi na maila tylko PSD?
Byłbym bardzo wdzięczny. ->> kubackidarek@gmail.com
Po pierwsze, nie musisz przecież drukować do gt i wtedy ich nie uiszczasz przy Z i nie ma problemu
Po Drugie, kolejność filmów jest taka jak w amerykańskiej wersji rematered dla której nominowane są te okładki czyli generalnie są pokolei tak jak wychodziły z wyjątkiem filmów z brollym który dałem w jednym boxie i spacjalów które są na końcu
Po trzecie, Nie denerwuję się gdyż konstruktywne uwagi są bardzo miłe
Po czwarte, Dzięki Za wyłapanie literówki
Po piąte, PSD nie wysyłam Nikomu, wybacz zasady
kawon napisał/a:
ja bym prosił o materiały które używałeś, wiem że linki były tylko już nie działają przynajmniej te najlepsze!
DeimoS a skoro wrzuciłeś tu grzbiet Z i GT to czy mógłbyś wrzucić oddzielnie Z i GT ?? albo przynajmniej samą Z, Bardzo proszę, bo wiesz że z z JPG niemoge nic zrobic jak z PSD, a PSD niemożesz wrzucić (Jak wyżej napisałeś) ) Bardzo Prosze
P.S.
Prosze nie odsyłajmnie do tematu z samą Z gdy tam na ostatnich 3 okładkach widać Turlesa z filmów kinowych. Prosze daj grzbiet samej Z ^^
Ostatnio zmieniony przez DaruS90 28 Maj 2009, 09:43, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum