Ogólnie podobny temat robiliśmy już jakiś czas temu na zaprzyjaźnionym forum, więc fotki zapodam z niego - mimo iż trochę wody upłynęło, ale że ostatnio mało kupowałem (kryzys ekonomiczny zaciska pasa ) to myślę, że może być. dodam tylko małe foto tego co wrzuciłem w okładki z naszego forum i co ładnie wygląda na pułce
No więc tak: kolekcje mam dwie, ale zdjęcia zamieszczę tylko z DVD, a Divx dam spis - choć ostatnio trochę zaniedbany Kolekcja DVD Wyciągnąłem wszystko na podłogę, bo to chyba najlepiej przedstawi jak sprawa wygląda - dwie foty, bo różnie światło odbija:
FOTO1:
FOTO2:
Jak już kiedyś pisałem większość zakupiona w Irlandii i bez polskiego lektora, a napisy tylko sporadycznie Szkoda, ale daję radę
Do tego specjalne miejsce gdzie większość to okładki CUSTOM, a filmy w większości nie pochodzą ze sklepu :
Do tego jest jeszcze paczka 75 okładek, która jest naszykowana dla DJa i filmów nie ma na półkach tylko w klaserze, ale po wydruku i ułożeniu na półeczce dodam fotę
Kolekcja Divx
Mały spisik obrazkowy znajduje się tutaj:
SPIS
wstyd się przyznać, ale parę miechów nie robiłem aktualizacji Może zrobię na dniach.
A tak wygląda obecnie moje centrum rozrywki:
Może po świętach pojawi się BlueRay Samsunga, ale to tylko wstępny plan Marzenie takie małe
Wysłany: 19 Grudzień 2008, 10:50 Wasze kolekcje DVD :-]
Tak to bywa że nikt nie chce pochwalić się swoimi piratami. Mam około 80 płyt DVD oryginalnych i nie bardzo jest co fotografować. O pozostałej kolekcji nie będę pisał mam ja w slimach.
_________________ Janza
pejot [Usunięty]
Wysłany: 21 Grudzień 2008, 23:17
@Slygado
Nie no masakra.
Ja to mam 4 DVD bez okładek heh postanowiłem roić kolekcje i zobaczymy czy na nas. święta będę mógł się pochwalić swoim zbiorem;)
Noo Kasiaa jak to nie spojrzał Kolekcję masz oszałamiającą. A na dodatek strasznie mi się podoba ta szafka/meblościanka. Idealnie na DVD :D. Tylko pozazdrościć
Pewnie , że się podoba , widzę , że trochę już zaktualizowałeś kolekcję od ostatnich fotek z innego forum. Gratulację.
Ps. Robię aktualizację swoich filmów, więc niebawem się podzielę fotką mojej kolekcji, tylko jeszcze jedną półkę muszę naszykować , bo mi miejsca brakuje.
Bardzo podobają mi się wasze kolekcje. Kasia ma rzeczywiście regał idealny do pudełek DVD. Podobają mi się też jej figurki.
Nie widziałem natomiast w sklepach takich szerokich pudełek, jak na zdjęciu Slygado, bo przypuszczalnie kupiłbym. Moja kolekcja to ok. 850 płyt. Są to zarówno gry, filmy (HD, DVD, DivX) jak i płyty audio CD, ale zapakowane jest wszystko w pudełka CD audio i opisane ręcznie, więc nie wygląda tak okazale. Dopiero od kilku miesięcy drukuję okładki, więc jeszcze nie ma się czym chwalić. Osobiście preferuję większe pudełka (szersze), mieszczące całe serie (Matrix, Władca Pierścieni).
Ogólnie okładki, które tutaj widzę, są rewelacyjne. Szczególnie serie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum