Wysłany: 21 Listopad 2008, 21:53 Dyskusja na temat forum.
Jesteśmy Serwisem z okładkami tylko i wyłącznie Autorskimi.
Temat ten został założony dla Was "Użytkowników" , abyście mogli się wypowiedzieć , co sądzicie o naszym Serwisie.
Mam nadzieję, że znajdę tutaj dużo okładek lepszych od oryginalnych
A ja jestem pewny, że tu tylko takie będą
A ja mam nadzieję, że będzie tutaj dużo ludzi, którzy będą chcieli je robić
"...Tylko niemów mi, że chcieć to móc... - Happysad" Otóż to Zapewne będzie dużo ludzi, którzy z chęcią chcieliby zrobić jakąś okładkę (np. ja.. xD) ale nie zawsze wychodzi im przygoda z programami graficznymi (jak dla mnie jest to czarna magia i za to was podziwiam).
Każdy kiedyś zaczynał w Paincie.
Jak pierwszy raz włączyłem PhotoShopa, to się przestraszyłem i odinstalowałem go czym prędzej Dużo wody w rzece upłynęło zanim spróbowałem go zainstalować na nowo
Czarna magia zaczęła się rozjaśniać, a dzięki wskazówką znalezionym w internecie odkrywam co chwila nowe funkcje, ale okładkę da się zrobić używając tylko paru i też będzie ładnie
Portal ten powstał nie tylko żeby udostępniać okładki tylko kilku autorów, ale także po to żeby zachęcić wielu z Was do robienia własnych.
Cała administracja tego forum jest po to żeby Wam w tym pomóc. Służymy pomocą i poradami.
Dlatego tez w najbliższym czasie będą uruchomione kolejne działy z dodatkami i materiałami do okładek, a także i wspomniany wcześniej dział request.
Każdy kiedyś zaczynał w Paincie.
Jak pierwszy raz włączyłem PhotoShopa, to się przestraszyłem i odinstalowałem go czym prędzej Dużo wody w rzece upłynęło zanim spróbowałem go zainstalować na nowo
Czarna magia zaczęła się rozjaśniać, a dzięki wskazówką znalezionym w internecie odkrywam co chwila nowe funkcje, ale okładkę da się zrobić używając tylko paru i też będzie ładnie
ODWAGI
Ja właśnie tak jeszcze trochę jestem w Paincie Kto wie może jeszcze zrobię jedno podejście w stronę PhotoShopa i posiedzę w nim trochę dłużej niż ostatnio. Mam jednak pytanie czy każda wersja PhotoShopa różni się od pozostałych wersji tak bardziej znacznie, czy nie za bardzo?
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum